SZEMÉSZETI VIZSGÁLATok

Alapos, fájdalommentes szemvizsgálat Sopronban

Egy részletes szemvizsgálat mérföldkövei:

Fontos! A vizsgálatok alatt nem érintjük meg a szemét! Minden vizsgálat fájdalommentes.

[

Anamnézis – Előzmények, jelen állapot, igények felmérése:

Ön megismeri szemészeti szaktanácsadónkat, aki végigkíséri az Ön vizsgálatát és várható műtétét. El fogja magyarázni Önnek a vizsgálatok és a kezelés menetét, várható eredményét. Az első kérdéseket ő teszi fel, mely a vizsgálat egyik nagyon fontos része. Kollégáink itt döntik el, hogy milyen vizsgálatokra van szükség, így nem kell kitenni Önt felesleges, költséges, időt rabló dolgoknak.

\

Általános, kötelező jellegű vizsgálatok:

Egy négyfunkciós készülékkel kezdjük, mely érintés nélkül megméri a szem fénytörő rétegeinek vastagságát, görbületét, fénytörő képességét és a szemnyomást. Ezután felmérjük a látását közelre és távolra egyaránt. Korábban az orvos adott egy keretet, melyben cserélgette a különböző üvegeket. Ma egy automata készülék pillanatok alatt teszi az új lencsét az Ön szeme elé. A vizsgálat így sokkal gyorsabb és egyszerűbb. A két szemet külön-külön vizsgáljuk. Ezután természetesen a két szemre együtt is felhelyezzük a keretet a kiválasztott lencsékkel, hogy ezt együtt is kipróbálhassa. Ezeket a vizsgálatokat optometrista kollégánk végzi.

Adatok összesített áttekintése:

Most jön a szemorvos kollégánk, aki áttekinti az összesített adatokat és megvizsgálja a szemét réslámpával. Itt már majdnem biztosan eldől, hogy alkalmas-e Ön műtétre és milyen műtéti forma javasolt Önnek.

Célirányos szemészeti vizsgálatok

Az alábbi vizsgálatok már a műtétek előkészítéséhez szükségesek.

Természetesen másfajta vizsgálatot kell elvégezni egy felületi látáskorrekcióhoz és mást egy szemlencse műtéthez. Ezeknek az adatoknak az alapján lehet nagyon pontosan megtervezni a műtétet.

\

Lézeres felületi látáskorrekciós műtétek előkészítése

A lézerkészülékhez tartozik két mérőberendezés, melyekkel háromféle vizsgálat végezhető.

A két készülék három különböző elven, több ezer ponton vizsgálja a szemünket. Sok ezer adat alapján, bonyolult matematikai művelettel elemezni és 3D-ben lemodellezi a szemünk alakját, a különböző rétegek vastagságát, fénytörését.

A két készülék egyesíti a lézeres műtétekhez használt legmodernebb diagnosztikus módszereket és a műtéthez szükséges adatokat messze felülmúló, gyakorlatilag teljes törőerő elemzés érhető el.

Az orvossal együttműködve, az Ön szemére egyedileg megtervezi a műtétet és azt betáplálja a lézerkészülékbe. Ezután a vizsgálat után dől el egészen pontosan, hogy Ön műthető-e és milyen eredmény várható.

Itt fogjuk Önnel megbeszélni, hogy egylézeres vagy kétlézeres látásjavító kezelést javasolunk Önnek. Orvosunk eldönti, hogy szükséges-e további vizsgálat, vagy a jelenlegi állapot pontos dokumentálása.

\

Szemlencse műtétek előkészítése

A szemlencse műtét során a szemünkben lévő szemlencsét cseréljük ki egy műlencsére. Vagy mert szürkehályog van, vagy mert a szem dioptriáját szeretnénk korrigálni. A műtéti előkészítés legfontosabb feladata az egyénre szabott műlencse megtervezése. A klinikánkon ehhez a legmodernebb készülékeket használjuk, hogy az lehetséges legpontosabb eredményt érjük el. Ezzel lehetőségünk van a legextrémebb dioptria hibák korrigálására is.

A Verion Rendszer összehangolja a diagnosztikai készülékeket, a Femtoszekundum lézert, az operációs mikroszkópot és a szemlencse eltávolítására használt készüléket. Ez az a rendszer, amellyel a legnagyobb biztonságot és a legprecízebb műtétet, így a legjobb elért eredményt lehet garantálni. Ez az egyik legfontosabb, ami miatt érdemes minket választani!

Az egyszerűnek tűnő készülék mögött hatalmas tudás és tapasztalat rejlik. A számítógép felhasználja az eddigi mérések adatait, azokat összefogja és kiszámolja, hogy milyen szemlencse implantátum a legalkalmasabb és azt milyen irányban kell a szembe helyezni. Ez a rendszer végigköveti a műtétet, beállítja a gépeket, műszereket és nagyon fontos segítséget ad az operáló orvosnak.

A Verion rendszer

A szemészeti vizsgálatok árai:

Indokolt esetben végzendő kiegészítő vizsgálatok:

A vizsgálatok alatt nem érintjük meg a szemét! Minden vizsgálat fájdalommentes.

Szemészeti szaktanácsadóink és szemorvosaink feladata, hogy javaslatot adjanak Önnek a legmegfelelőbb kezelésre kizárólag orvosi indokok alapján. Szívesen elmagyarázunk mindent részletesen, hogy az Ön esetében mi a legjobb megoldás.

Kérdése esetén hívjon fel minket bizalommal a +36 99 788 800 -as telefonszámon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot