Lézerszemészet

Szemvizsgálat, lézeres szemműtétek és kezelések Sopronban

Lézerszemészet Magánrendelés

A szemészeti osztályunk Sopronban 400 m2-en helyezkedik el, ahol négy rendelő és egy egynapos szemsebészeti műtétekre alkalmas műtő található.

A vizsgálatok során a meglévő és várható szembetegségeket nagy biztonsággal tudjuk felismerni.

Klinikánk az általános szemészeti vizsgáló egységeken és műszereken, műtői berendezéseken kívül a legmodernebb Verion rendszerrel, Schwind Amaris 1050 RS excimer lézerrel, LenSx femtosecundum lézerrel, LuxOR operációs mikroszkóppal és E-Eye száraz szem terápiás készülékkel is felszerelt.

Egyik legnehezebb feladatunk ma komolynak, orvosnak maradni a harsogó, vásári stílusú, csúsztató, félrebeszélő reklámtömeg mellett. Ezt a tudományt nem mi találtuk ki, hanem a világ legnagyobb és legkomolyabb egyetemei, cégei. A mi dolgunk és lehetőségünk a legmodernebb tudományt alkalmazni. Nincs jogunk elnevezni magunkról az egyes kezeléseket, ezért alább a technológiai elnevezéseket és azok magyar megfelelőjét fogja találni.

Fontos, hogy ne azért vállalkozzon egy ilyen kényes műtétre, mert ma néhány százalék kedvezményt vagy egy napszemüveget kaphat érte!

Először lásson tisztán majd ezután korrigáltassa látását! …mert nagyok a különbségek.

Kérjük, próbálja meg megérteni a szem fénytörési hibáit, betegségeit, majd azok kezelési lehetőségeit, kockázatait. Ha több kezelési lehetőség is van, úgy orvosa segít választani.

Ne döntsön gyorsan! Nálunk alkalmazott tudomány van és nincs „akció” ami miatt lemarad valamiről.

Szeretne többet megtudni?

Vegye fel velünk a kapcsolatot! Szívesen tájékoztatjuk a lehetőségekről

Látásjavító lézerkezelések

A siker legfontosabb eleme a pontos tervezés. Ehhez készülékeinkkel nagyon pontosan feltérképezzük az Ön szemének minden rétegét. A legfontosabb az ablak, a szaruhártya felületének és felépítésének nagyon pontos ismerete.

A legkisebb egyenetlenségeket és görbületeket korrigálnunk kell, és fontos tudnunk, hogy a legfelső réteget milyen mélységben kell eltávolítanunk, vagy felhajtanunk. A szaruhártya csak fél milliméter vastag és ebben kell terveznünk és átalakítást végeznünk ezredmiliméteres pontossággal.

Szürkehályog műtét

A szürkehályog kezelésének módja az elszürkült szemlencse műtéti eltávolítása és új műlencse behelyezése, amelynek köszönhetően a látása és az életminősége visszaállítható.

A szürkehályog-műtét az egyik leggyakoribb szemsebészeti beavatkozás.

A klinikánkon a műtét körülbelül 15 percet vesz igénybe, amely -a legmodernebb technológiai eljárás keretein belül- általában cseppérzéstelenítésben történik.

Ez az eljárás megoldást nyújt mind az olvasó mind a távoli dioptriák javítására.

Száraz szem kezelés

A szem felületének mindig nedvesnek kell maradnia. Ha kiszárad az égő, viszkető érzést jelent. Idővel ez károsítja a szaruhártyát is.

Készülékünk az E-Eye száraz szem terápiás készülék elsősorban a szemhéjben lévő könnymirigyeket tudja aktiválni az oda vezető idegvégződéseken keresztül. Egy kezelés három alkalomból áll. Csak részletekben elvégzett kezelés hatástalan. Eredménye kb. egy évig biztosítja a könnytermelést.

A műtéteket követően pár órás pihenés elteltével pácienseink kísérőjükkel távozhatnak.

Szemészeti szaktanácsadóink és szemorvosaink feladata, hogy javaslatot adjanak Önnek a legmegfelelőbb kezelésre kizárólag orvosi indokok alapján. Szívesen elmagyarázunk mindent részletesen, hogy az Ön esetében mi a legjobb megoldás.

Kérdése esetén forduljon hozzánk bizalommal!