Bőrfiatalítás

Venus Viva kezelés Sopronban

\

A Venus Viva bemutatása

A Venus Viva egy új generációs orvosesztétikai eszköz a bőr megújításában. Ötvözi a nanofrakcionális rádiófrekvencia és SmartScan technológiákat. Hatékonyan kezeli a bőr egyenetlenségeit, az aknés bőrt, hegeket, ráncokat és striákat.

\

Gyors gyógyulás

A Venus Viva lehetővé teszi a napi tevékenységek zavartalan folytatását a kezelés után. Enyhe pirosodást tapasztalhat a kezelést követően. A kezelés után egy nappal már újra sminkelhet.

\

Teljes megújulás

A technológia bizonyítottan hatékony bőrfeszesítő eljárás, emellett javítja a bőr textúráját és a pigmentációs foltokat, illetve az aknés hegeket.

\

Minden bőrtípusnál biztonságos

A Venus Viva biztonságos és hatékony minden évszakban, minden bőrtípusra.

Venus Viva - bőrfiatalító kezelőgép

Hogyan működik?

A Venus Viva a nanofrakcionális rádiófrekvencia ás a SmartSurf technológiákat alkalmazza. A felhámon át hőt termelve továbbítja az energiát az irhának, miközben stimulálja a fibroblasztokat és újraépíti a kollagént.

Az eredmény feszesebb, ragyogóbb bőr, a hegek száma lecsökken, de sok egyéb bőrproblémária is biztonságos és hatékony megoldást nyújt.

 

Tapasztalja meg az eredményeket!

Az egyéni kezelési eredmények változhatnak. Valamennyi fotó valódi orvosok valós betegeit ábrázolja.

“Nagyon örülök, hogy megvolt a Venus Viva kezelésem. Az eredmények fantasztikusak! A kezelés kényelmes volt és már másnap este kimozdultam. Alig várom, hogy másoknak is ajánljam!”

Angéla

“Megdöbbentő eredményeket hozott a kezelés a megereszkedett bőrön. Az arcom feszesebb, egészségesebb és természetesen ragyog, egyszerűen csodálatos. A kezelés nem tartott sokáig és kényelmes volt. Nekem a személyes kedvencem. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Venus Vivát!”

Éva

Kérjük, egyeztessen időpontot orvosi vizsgálathoz és kezeléshez!

Szívesen elmagyarázunk mindent részletesen, hogy az Ön esetében mi a legjobb megoldás.