Lézerszemészet

Szemvizsgálat, lézeres szemműtétek és kezelések Sopronban

Bőrgyógyászat

Kozmetológiai, esztétikai helyreállító lézerkezelések

Fogászat

Fogászati kezelések, implantációk Sopronban

+36 99 788 800

laser@drtoka.com

9400 Sopron,
Lackner K. u. 62/B

A falusi kőműves fia idősebb Dr. Tóka József a gimnáziumban kitűnt jó tanulásával és tanárai segítségével 1955-ben egyetemre jutott, orvos, belgyógyász lett. 50 évvel ezelőtt, 1968 ban nyitotta meg magánrendelőjét Sopronban.

Fia Dr. Tóka József és unokája Dr. Tóka Stephan is az orvosi hivatást választotta, így a család harmadik generációja él a gyógyításnak több mint 70 éve.

A tudás nem öröklődik, de a gyógyításhoz való elkötelezettség, a hozzáállás, a tanulni vágyás, a gyógyító szemlélet és a felelősség érzése apáról fiúra száll.

A magánrendelő folyamatosan fejlődött. A belgyógyászathoz fogorvoslás, majd fogtechnika, implantológia, fogszabályozás és a fogászat teljes köre csatlakozott.

2015 ben megépült az új klinika épület, ahol az 50. születésnapon megindult a legmodernebb tevékenység a lézerszemészet és az esztétikai bőrgyógyászat.

Lézeres látásjavító műtétek extra biztonsággal!

Ha a szem optikai egysége kicsit is megváltozik, úgy homályosan látunk. Egy kontaklencse hatalmas találmány, mert ráfeküdve a szem ablakára a szaruhártyára, azzal együttműködve annak formáját úgy változtatja, hogy újra éles legyen a látott kép.

A tudomány azonban már kitalált ennél jobbat és pontosabbat is!

Ne egy lencsét tegyünk a szaruhártyára, hanem annak alakját változtassuk olyanra amilyen pontosan tud működni. A lézeres microtechnológia képes erre a századmilliméter pontos átalakításra.

A szaruhártya vastagságát a középső homogén réteg adja. Ezt kell nagyon precíz tervezés alapján minimálisan átalakítani. Ezt az Excimer lézer végzi.

A szemet kívülről egy vékony hámréteg védi. Az átalakítás előtte ezt el kell távolítani vagy felkell hajtani, csak így érhető el az alatta lévő réteg.

Az egy lézeres – érintés nélküli kezelésnél a lézer először elpárologtatja a hámot, majd rögtön elvégzi az átalakító kezelést. Előnye, hogy gyors, csak egy lézer készülék kell hozzá, hátránya, hogy a szem néhány napig fáj, az eredmény csak hetek után látható és csökken a szem UV védelme.

A vékony hámréteg azonban felhajtható! Ebben az esetben egy másik lézer, a Femtoszekundum lézer egy néhány milliméter átmérőjű, leheletvékony lapocskát készít a felső rétegből amit felhajtva elérhető az Excimer lézerrel kezelendő kész. A kezelés után ezt visszahajtva megmarad a hámréteg, megmarad a védelem, nincs fájdalom és azonnal látható az eredmény.

A német Schwind Amaris 1050 RS Excimer laser és az amerikai ALCON LensX Femtosecundum lézer páros egy utolérhetetlen, egymást segítő és kiegészítő, együtt dolgozó rendszer amit fantasztikus precizitású diagnosztika teszt tökéletessé nagy gyakorlatú orvosaink kezében.

Jöjjön el hozzánk egy első vizsgálatra, megbeszélésre!

Szeretne többet megtudni?

Vegye fel velünk a kapcsolatot! Szívesen tájékoztatjuk a lehetőségekről